𝗞𝗲𝗿𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟬 

We hopen jullie natuurlijk met de kerstdagen weer te mogen ontvangen in ons restaurant, maar omdat daar helaas nog veel onzekerheid over is hebben wij speciaal voor de kerstdagen de ‘𝗗𝗲 𝗭𝘄𝗮𝗮𝗻𝘁𝗷𝗲𝘀 @ 𝗵𝗼𝗺𝗲 - 𝗖𝗵𝗿𝗶𝘀𝘁𝗺𝗮𝘀 𝗗𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿𝗯𝗼𝘅’ samengesteld. Hiermee zet je een compleet uitgebreid kerstdiner op tafel, zonder dat je de hele dag in de keuken hoeft te staan. 
Hoe werkt het?
Een Christmas dinnerbox is een 3 gangen kerstmenu voor 2 personen en kost €99,- per box. De box bestaat uit:

- Een soepje & 6 kleine voorgerechten om te delen.
- Een van onze 3 hoofdgerechten (ovenschotels) naar keuze.
- Dessertbox voor 2 personen.

Alle gerechten worden in de middag koud thuisbezorgd of bij ons afgehaald. De soep en hoofdgerechten (ovenschotel) dienen door jullie zelf nog even opgewarmd te worden. Zo bepaal je zelf het tijdstip en het tempo van jouw kerstdiner.
Bestellen?
De christmas dinnerbox is te bestellen t/m maandag 21 december via 0735517580. Deze kunnen op 24, 25 & 26 december thuisbezorgd of afgehaald worden tussen 13:00 & 16:00 uur.Het is helaas niet mogelijk om de samenstelling van onze boxen te wijzigen.Om je kerstdiner helemaal compleet te maken bestel je er natuurlijk een heerlijk flesje wijn van de Wijndivas bij! Wat dacht je van onze welbekende Sauvignon blanc of een heerlijke Syrah bij de reefilet van onze jager. Voor wie het dit jaar extra feestelijk wilt maken, hebben we ook een hele speciale dessertwijn in het assortiment.—————————————————————

Daarnaast is het ook mogelijk om tijdens de kerstdagen te bestellen van onze reguliere afhaal/bezorgkaart. Deze gerechten worden warm thuisbezorgd en kunnen meteen gegeten worden.In verband met de verwachte drukte is het fijn als je de bestelling ruim van te voren doorgeeft.Bestellen kan 7 dagen per week tussen 14:00-19:30. Afhalen & bezorgen vanaf 16:00 uur.Kijk voor deze menukaart op www.dezwaantjes.nlNamens het hele team van Gasterij de Zwaantjes wensen wij u fijne kerstdagen en we hopen u snel weer te mogen verwelkomen in het nieuwe jaar. Veel geluk & gezondheid in 2021!